Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ELEMENTAL PURIFICATION : Ο "Αγιασμός" των 4 Στοιχείων

Το παρακάτω τελετουργικό είναι ένας απλούστατος εξαγνισμός-καθαγιασμός χώρου και μπορείτε να το κάνετε όποτε νιώθετε την ανάγκη να καθαρίσετε τον χώρο σας και να τον φορτίσετε με Φως και Μαγική Ενέργεια.

Θα χρειαστείτε :
Ένα μικρό μπωλ ή πιατάκι με αλάτι
Ένα λιβανιστήρι
Καθαρό λιβάνι
Ένα λευκό κερί
Ένα μπωλ με καθαρό νερό

Στρώστε ένα λευκό καθαρό πανί και τοποθετήστε πάνω τα υλικά σας.
Ανάψτε το κερί και το καρβουνάκι με το λιβάνι.
Σταθείτε μπροστά από τον βωμό σας και ανοίξτε τα χέρια σας διάπλατα, "αγκαλιάζοντας" το σπίτι. Νιώστε αγάπη και θετικότητα για τον χώρο που ετοιμάζεστε να καθαρίσετε.
Βάλτε τα χέρια σας πάνω από τα υλικά σας και ενεργοποίηστε τα με τα εξής λόγια : "Σας ενεργοποιώ υλικά των 4 στοιχείων, για να με βοηθήσετε να καθαρίσω το σπίτι μου από οτιδήποτε κακό. Ας γίνει το θέλημά μου! (This is my will, so mote it be!)

Πάρτε στα χέρια σας το πιατάκι με το αλάτι και γυρίστε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, ρίχνωντας μια τσιμπιά αλάτι σε κάθε γωνία του σπιτιού καθώς λέτε δυνατά : "Με την δύναμη του Στοιχείου της Γης, καθαρίζω και ευλογώ αυτό το σπίτι!"
Να οραματίζεστε έντονα το αλάτι να "καίει" και να "λιώνει" ότι αρνητικό αγγίζει. Μην ξεχάσετε να ρίξετε αλάτι και σε κάθε παράθυρο και πόρτα του σπιτιού σας, καθώς και σε σημεία του σπιτιού που δεν χρησιμοποιείτε πολύ (αποθήκες, υπόγεια, πατάρια κτλ).

Αφήστε κάτω το πιατάκι με το αλάτι και πάρτε το λιβανιστήρι με το καθαρό λιβάνι. Γυρίστε όλα τα δωμάτια και λιβανίστε τις γωνίες, τα παράθυρα, τις πόρτες, τους τοίχους λέγοντας : "Με την δύναμη του Στοιχείου του Αέρα, καθαρίζω και ευλογώ αυτό το σπίτι!"

Αφού τελειώσετε και με το λιβανιστήρι, πάρτε το αναμμένο κερί και γυρίστε όλα τα δωμάτια, ενώ οραματίζεστε έντονα την Φωτιά να καίει οτιδήποτε αρνητικό. Πείτε : "Με την δύναμη του Στοιχείου της Φωτιάς, καθαρίζω και ευλογώ αυτό το σπίτι!"

Τέλος, πάρτε το μπωλ με το νερό. Γυρίστε όλα τα δωμάτια του σπιτιού ρίχνοντας νερό με τα δάχτυλά σας σε κάθε γωνία, πόρτα, παράθυρο και τοίχο του σπιτιού, ενώ οραματίζεστε το νερό να ξεπλένει οτιδήποτε ακουμπά. Πείτε : "Με την δύναμη του Στοιχείου του Νερού, καθαρίζω και ευλογώ αυτό το σπίτι!"

Καθίστε ήρεμα μπροστά από τον βωμό σας και αφουγκραστείτε το σπίτι.
Κανονικά θα πρέπει να το νιώθετε πιο καθαρό, πιο ήρεμο, πιο "φρέσκο".
Αν νιώθετε πως υπάρχει ακόμα κάτι άσχημο, επαναλάβετε το τελετουργικό.

Αφήστε όλα τα υλικά στον βωμό σας μέχρι να σβήσει το κερί και το λιβάνι φυσικά (από μόνα τους).

3 σχόλια:

  1. Τι λες ανθρωπε μου.Τι ναρκισισμος ειναι αυτος."Ας γινει το θέλημά μου" εε; Δεν εμαθες ακομα οτι πανω απο την ανθρωπότητα ειναι Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ;; Αντι να ψαχνεις για φανταστικη μαγεία που μονο καταστροφη και ανακατεμα μπορει να επιφερει, ξεκινα να προσευχεσαι για να ερθει στο σπιτι σου ο αληθινος Θεός, αν θες να σου πανε ολα καλα καθως η απομάκρυνση απο Εκείνον φερνει το χαος.Αντε και η Παναγια μαζι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες ανθρωπε μου.Τι ναρκισισμος ειναι αυτος."Ας γινει το θέλημά μου" εε; Δεν εμαθες ακομα οτι πανω απο την ανθρωπότητα ειναι Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ;; Αντι να ψαχνεις για φανταστικη μαγεία που μονο καταστροφη και ανακατεμα μπορει να επιφερει, ξεκινα να προσευχεσαι για να ερθει στο σπιτι σου ο αληθινος Θεός, αν θες να σου πανε ολα καλα καθως η απομάκρυνση απο Εκείνον φερνει το χαος.Αντε και η Παναγια μαζι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Χαρά. Είχα 5 χρόνια να μπω στο blog μου και δεν είχα δει το μήνυμά σου. Θέλω απλά να σου πω : έχεις δίκιο. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή