Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Μαγικές Παραδόσεις και Συμβουλές για το Σπίτι!


Να και μερικές χρήσιμες μαγικές συμβουλές και παραδόσεις σχετικά με το σπίτι σας!

1. Τα στρογγυλά ή οβάλ χαλιά συμβολίζουν την πνευματικότητα και την ηρεμία και θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται στην κρεββατοκάμαρα και το καθιστικό. Τα τετράγωνα ή ορθογώνια χαλιά συμβολίζουν τον υλικό κόσμο και την τεχνολογία και θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται σε γραφεία, βιβλιοθήκες και εισόδους.

2. Όταν έρθει καιρός να στρώσετε τα χαλιά, μην παραλείψετε να καθαρίσετε καλά το πάτωμα! Όταν καθαρίζετε τα πατώματά σας, διώχνετε την αρνητική ενέργεια της ημέρας (γι'αυτό άλλωστε και ένα από τα κύρια αντικείμενα της μάγισσας είναι η σκούπα!)

3. Αν σπάσετε στο σπίτι σας έναν καθρέφτη, υπάρχουν τρόποι να αποφύγετε τα "7 χρόνια γρουσουζιάς" : Ρίξτε αμέσως μετά αλάτι πίσω από τον ώμο σας, κάντε τρείς βόλτες αντίθετα από την φορά του ρολογιού ή την πρώτη νύχτα που έσπασε ο καθρέφτης, ανάψτε 7 λευκά κεριά και σβήστε τα με ένα φύσημα τα μεσάνυχτα!

4. Ξέρατε πως οι καθρέφτες φέρνουν... πλούτο;; Κρεμάστε έναν καθρέφτη σε ένα μέρος που να καθρεφτίζει το τραπέζι που τρώτε, και το σπίτι σας θα είναι πάντα πλουσιο!

5. Οι γωνίες των δωματίων είναι "παγίδες" της θετικής ενέργειας! Μπορείτε να τις εξουδετερώσετε τοποθετώντας στις γωνίες έπιπλα ή γλάστρες! Έτσι η θετική ενέργεια δεν παγιδεύεται και ρέει μέσα στο σπίτι.

6. Για καλή ροή ενέργειας και ηρεμία στο σπίτι, είναι καλύτερο να προτιμάτε έπιπλα με στρογγυλές γωνίες.

7. Για να κρατήσετε την αρνητική ενέργεια μακριά από το σπίτι σας, κρεμάστε δύο μικρές νεροκολοκύθες έξω από την κύρια είσοδό σας. Την ίδια δουλειά κάνουν οι ρίζες μπαμπού ή ένα στεφάνι από φύλλα και αγκάθια.

8. Για να εμποδίσετε αυτούς που έχουν κακές προθέσεις να μπουν στο σπίτι σας, σκορπίστε σκόρδο ή άνηθο έξω από την κύρια είσοδο.

9. Ένας σταυρός φτιαγμένος από βελόνες πεύκου κάτω από το χαλάκι της εισόδου σας, κρατάει έξω το "κακό".

10. Για να προφυλάξετε το σπίτι σας από το κακό μάτι, βάψτε την κύρια είσοδό σας μπλε ή καρφώστε 3 καρφιά πάνω στην πόρτα ή κάπου δίπλα σε σχήμα τριγώνου.

11. Για να προστατέψετε το σπίτι σας από οτιδήποτε κακό, φυτέψτε μπροστά στην πόρτα σας φτέρη, κρίνα, ή άγριο κυπαρίσσι.

12. Αν θάψετε 5 γυαλιστερά νομίσματα έξω από την πόρτα σας, χρήματα και αγαπη θα υπάρχουν πάντα στο σπίτι σας. Αν θάψετε λίγο φαγητό, δεν θα πεινάσετε ποτέ.

13. Τρία κλειδιά κρεμασμένα σε μια αλυσίδα κοντά στην πόρτα σας, φέρνουν στο σπίτι υγεία, πλούτο και αγάπη.

14. Αν έχετε πάνω σας οποιοδήποτε κλειδί που δεν ανοίγει όμως καμμιά δική σας κλειδαριά, θα σας φέρει τύχη.

15. Αν κρεμάσετε στα παράθυρα χοντρές λευκές κουρτίνες θα σας προστατέψουν από την αρνητική ενέργεια των άλλων.

16. Πλύντε τα τζάμια σας με αμμωνία ή ξύδι! Και θα τα καθαρίσει τέλεια, αλλά και θα προσκαλέσει τις καθαριστικές δυνάμεις του Αέρα να ευλογήσουν το σπίτι σας.

17. Κρεμάστε στα παράθυρά σας κρυστάλλους! Ο ήλιος θα μπεί στο σπίτι σας με την μορφή εκατοντάδων ουράνιων τόξων και θα το ευλογήσει με αγάπη και αρμονία.

18. Τα στρογγυλά παράθυρα λειτουργούν προστατευτικά για το σπίτι.

19. Αν νιώθετε πως σας έχει εγκαταλείψει η τύχη σας, σκορπίστε αλάτι στα περβάζια των παραθύρων σας και σύντομα, τα πράγματα θα αλλάξουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου