Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Διεργασία Ατομικού Καθαρισμού & Επανεργοποίησης

Η διαδικασία αυτή μπορεί να κρατήσει από 10 μέρες εως 1 μήνα και είναι ιδανική για τις περιόδους εκείνες που νιώθουμε πως έχουμε μπλοκάρει σε μια αρνητική κατάσταση ή αν από το άγχος μας έχουμε δημιουργήσει μια ψεύτικη πραγματικότητα σκεπτομορφών.

Θα χρειαστείτε :
- 1 smudge stick (ιδανικά φασκόμηλο με sweetgrass, διαφορετικά ότι άλλο έχετε)
- 1 βότσαλο χαλαζία που έχετε καθαρίσει ενεργειακά πολύ καλά
- Καθαρό νερό πηγής (ή έστω φιλτραρισμένο)
- Ένα σαπούνι με καθαριστικά υλικά (πχ. φασκόμηλο, λεβάντα ή ιδανικά, το Σαπούνι με Σαμανικά Αιθέρια Έλαια του Zen Shop)

Ακολουθήστε την εξής διαδικασία σε περίοδο που η Σελήνη αδειάζει.
Αν θα το κάνετε για 10 μέρες, καλό θα ήταν οι τελευταίες 3 μέρες να πέφτουν σε Νέα Σελήνη, άρα να την ξεκινήσετε περίπου 1 εβδομάδα πριν την Νέα Σελήνη.
Αν το κάνετε για 1 μήνα, ξεκινήστε το την δεύτερη μέρα μετά την Πανσέληνο.

Το βράδυ, λίγο πριν πέσετε για ύπνο, γεμίστε ένα ποτήρι με καθαρό νερό και βάλτε μέσα τον χαλαζία. Σκεπάστε το να μην πέσει μέσα σκόνη και αφήστε το δίπλα στο κρεββάτι σας.
Αφού έχετε αφήσει το νερό να ενεργοποιείται, κάντε το μπάνιο σας ήρεμα και με την ησυχία σας με το σαπούνι καθαρισμού. Κλείστε τα μάτια σας καθώς ξεβγάζεστε και οραματιστείτε όλη την "μαυρίλα" που είναι κολλημένη πάνω σας να την ξεβγάζει το νερό.
Ντυθείτε άνετα, ιδανικά με βαμβακερά ρούχα και πηγαίνετε στο κρεββάτι σας.
Πάρτε το ποτήρι με το νερό και τον χαλαζία και κρατήστε το στα χέρια σας.
Κλείστε τα μάτια σας και ξεκινήστε να κάνετε ΜΟΝΟ θετικές σκέψεις και οραματισμούς για τον εαυτό σας ή για ένα πρόβλημα που σας απασχολεί.
Προσοχή! Αν κάνετε έστω και 1 αρνητική σκέψη, πρέπει να αδειάσετε το νερό και να βάλετε καινούριο, οπότε προσέξτε τί σκέφτεστε.
Αφού το κάνετε για τουλάχιστον 10 λεπτά, ξεκινήστε να πίνετε το νερό γουλιά γουλιά, νιώθωντας πως μαζί με το νερό "καταπίνετε" και όλες τις θετικές σας δηλώσεις.
Ξαπλώστε αμέσως και κοιμηθείτε.

ΥΓ. Αν θέλετε να κάνετε την διαδικασία ακόμα πιο ισχυρή, μπορείτε να ψεκάστείτε με το spray του Φωτός στα σημεία των 7 chakras αμέσως μόλις βγείτε από το μπάνιο.

Σας εγγυώμαι ότι μέσα σε λίγες μέρες θα νιώθετε πιο καθαροί, πιο ελαφρείς, με λιγότερο άγχος και στρες, και λιγότερες φοβίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου