Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Μια Εξαγνιστική Εξομολόγηση....

Τον τελευταίο καιρό έχω μπει σε μια απαραίτητη για εμένα διαδικασία καθαρισμού και αναγέννησης.
Και όπως καταλαβαίνετε, κατά την διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας, υπάρχουν αναγκαστικά πολλοί μικροί "θάνατοι" πραγμάτων και καταστάσεων που με κάνουν να νιώθω άσχημα και αρνητικά.

Πολλοί ήδη ξέρετε ή έχετε καταλάβει, ότι εδώ και 1 μήνα περίπου (ίσως και παραπάνω) απέχω από το κομμάτι της συμβουλευτικής του Zen Shop και από το τηλεφωνικό κέντρο.
Υπάρχει λόγος φυσικά.

Όταν ξεκίνησα αυτή τη "δουλειά" είχα πολύ πίστη, στην Δύναμη, στο Σύμπαν αλλά κυρίως πίστη στους ανθρώπους. Πίστευα ακράδαντα ότι ο άνθρωπος είναι ένα Υπέροχο, Παντοδύναμο, Ευλογημένο Ον, που έχει όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να κάνει ΟΤΙ θελήσει στην ζωή του. Εγώ απλά ήθελα να δώσω και να δείξω μερικούς τρόπους για να καταφέρει να φτάσει στο Φως, την Αγάπη, την Αφθονία, την Ευτυχία λίγο ευκολότερα.
Και μαντέψτε; Τα κατάφερνα μια χαρά! Κι εσείς το ίδιο.

Έχετε παρατηρήσει ότι χρησιμοποιώ παρελθοντικό χρόνο... έτσι;

Τα τελευταία δύο χρόνια, κάτι έχει συμβεί στον Άνθρωπο. Έχει αλλάξει πολύ. Προς το χειρότερο.
Πολλοί ρίχνουν τα αίτια στην οικονομική κρίση. Εντάξει, καταλαβαίνω, το να χάσει κάποιος την δουλειά του ή να μειωθεί ο μισθός του δεν είναι και το καλύτερο πράγμα... αλλά είναι αρκετό για να αλλάξει την ψυχή ενός ανθρώπου;

Τα τελευταία δύο χρόνια, προς μεγάλη μου απογοήτευση, μου έχουν ζητηθεί απίστευτα αρνητικά πράγματα : να χωρίσουν αντρόγυνα, να του πάρει η τράπεζα του γείτονα το σπίτι και να μείνει στο δρόμο, να χάσει ο άλλος την δουλειά του για να δει πως είναι να μην έχει να ζήσει.... και πολλά άλλα.
Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι μου ήταν μια τύπισσα που τα είχε βάλει με μια κοπέλα και μου ζήτησε στην ψύχρα αν υπάρχει κάποια διεργασία για να συνάψουν ερωτική σχέση η κόρη της (από άλλο γάμο) με τον τωρινό της σύζυγο.....! (ναι, καλά καταλάβατε, με τον πατριό της...)
Γιατί όπως μου είπε ήθελε να την κάνει να πονέσει και να τσουρουφλιστεί...

..............Απλά έκλεισα το τηλέφωνο αηδιασμένη και τρομαγμένη επίσης, γιατί μέχρι εκείνη τη μέρα δεν περίμενα ποτέ ότι μπορεί ένας άνθρωπος να γίνει τόσο διεστραμμένα κακός.......

Έτσι, έχασα πια την πίστη μου στον άνθρωπο και την καλή του πλευρά. Και επειδή δεν άντεχα να ακούνε τα αυτιά μου τέτοιες προσβολές προς την Δύναμη (γιατί για προσβολές πρόκειται) και όπως έβλεπα, ότι κι αν έλεγα εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις για να αλλάξω λίγο την κατάσταση πήγαιναν στον βρόντο, αποφάσισα να απέχω συνειδητά από το συμβουλευτικό κομμάτι.
Μέχρι να συνέλθω ενεργειακά και να "γιατρέψω" λίγο τις "πληγές" μου.

Και μέσα σε αυτό το μήνα έχασα μέχρι και το νόημα του αρχικού μου στόχου.
Έλεγα "δεν έχει νόημα να προσπαθώ, ο Άνθρωπος πλέον είναι χαμένη υπόθεση..."

Εως σήμερα.

Σήμερα, "τυχαία" έπεσε στα χέρια μου μια από τις ωραιότερες τράπουλες που έχω πιάσει (την Goddess Guidance Oracle της Doreen Virtue).
Τελικά είναι απίστευτο πόσο μεγάλη καθοδήγηση μπορείς να λάβεις από μια καλή και θετική τράπουλα.
3 κάρτες χρειάστηκε να τραβήξω για να ξαναθυμηθώ και να "ξυπνήσω".
Να ξυπνήσω και να συνειδητοποιήσω ότι το να απέχω, να τα παρατάω και να "κρύβομαι" δεν είναι λύση, δεν είμαι εγώ, δεν είναι αυτό το Μονοπάτι μου.
Η υπόσχεση που είχα δώσει στην Θεά και τη Δύναμη όταν άνοιξα το Zen Shop ήταν να μπορέσω να κάνω έστω και ΕΝΑΝ άνθρωπο καλύτερο και πιο ευτυχισμένο.
Και πιο κοντά στον Ανώτερο Εαυτό του.
Και δεν υπάρχει περίπτωση 50-100 άνθρωποι να με λοξοδρομήσουν.

Ο λόγος που τα γράφω όλα αυτά είναι γιατί θέλω να υπάρχει πλέον κάτι σαν γραπτό συμβόλαιο, με όρους ανάμεσα σε εμένα κι εσάς. Το οποίο απαιτώ να τηρηθεί από εδώ και πέρα.

Από αύριο θα είμαι διαθέσιμη σε ΟΠΟΙΟΝ θέλει να αλλάξει την ζωή του θετικά, να φέρει ευτυχία, πλούτο, υγεία και αφθονία στο σπίτι του και την οικογένειά του και να αποβάλει όλα τα αρνητικά του συναισθήματα και τις αρνητικές ενέργειες που τον κρατάνε πίσω.
Θα είμαι παραπάνω από διαθέσιμη, το υπόσχομαι, και θα σας δίνω όσο περισσότερες συμβουλές μπορώ.

Αλλά... δεν θα είμαι διαθέσιμη σε όποιον μου ζητήσει δεσίματα, χωρισμούς, και γενικά καταπάτηση ελεύθερης βούλησης κανενός. Και επειδή δεν είμαι άτομο που προσβάλω να ξέρετε ότι θα σας λέω απλά την φράση "Λυπάμαι, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ". Και ας πάρει ο καθένας τον δρόμο που του είναι γραμμένος να πάρει.

Λυπάμαι αν κάποιος από εσάς αναγνωρίζει τον εαυτό του στα παραδείγματα που έδωσα.
Αλλά ίσως και να πρέπει να τον αναγνωρίσετε για να αναρωτηθείτε αν σας αρέσει να είστε σε αυτή τη πλευρά ή αν θα έπρεπε να προσπαθήσετε για κάτι καλύτερο.

Ευχαριστώ πολύ που με "ακούσατε" και ελπίζω να με βοηθήσετε ξαναβρω σύντομα την πίστη μου στην καλή πλευρά του ανθρώπου. :-)

Μαρία Morgainne

4 σχόλια:

  1. ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΣΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΗΖΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΝ ΑΘΡΩΠΟΝ ΜΗΤΕ ΒΟΗΘΑΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΗΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΥς ΑΞΗΖΗ ΝΑ ΤΟΥς ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να εισαι καλα και να προσέχεις πολύ. Ειναι πολυ πιο βολικό να ταυτιστούμε με την κακία εξω απο εμας ή και μέσα μας. Συνέχισε την δουλειά σου και να μην ξεχνάς τον θεό- καλο όπως θες πες μεσα σου. Απο αυτα που διάβασα θα ηταν τιμη μου να σε γνωρίσω απο κοντά. Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχομαι το συμπαν να σου τα επιστρεψει ολα αυτα..να εισαι καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή