Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Μαγεία Κεριών : Ο Απλούστερος Τρόπος για να κάνετε μια Μαγική Διεργασία!


Ο απλούστερος τρόπος για να κάνετε πρακτικά μια μαγική διεργασία ή "ξόρκι" γίνεται με την χρήση κεριών.
Υπάρχουν πολλά σχήματα και είδη κεριών τα οποία θα επεξηγήσουμε λίγο παρακάτω, αλλά ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τα βρείτε εύκολα στο εμπόριο, μην χαλιέστε! Ακόμα και ένα ρεσώ θα κάνει την δουλειά του (στην χειρότερη περίπτωση που "καίγεστε" να κάνετε κάτι και δεν έχετε τα κλασσικά κεριά δείπνου που χρησιμοποιούνται στις διεργασίες).
Είπαμε : μην αφήνετε μικρές λεπτομέρειες να σας μπλοκάρουν την ενέργεια και την δύναμή σας. Το θεωρώ πραγματικά αστείο να μην κάνει κάποιος μια διεργασία την ώρα που θέλει και νιώθει δυνατός και μαγικά φορτισμένος, επειδή μόνο και μόνο δεν έχει ένα κερί...

Αυτά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής :
- Ένα κερί δείπνου χρώματος που να αντιστοιχεί με την διεργασία που θέλετε να κάνετε (για τις αντιστοιχίες χρωμάτων, δείτε παρακάτω)
- Έναν μικρό κρύσταλλο με αιχμή ή μια αθάμη, για να χαράξετε το κερί
- Ένα αιθέριο έλαιο με ιδιότητες που να αντιστοιχούν με την διεργασία σας
- Βότανα με ιδιότητες που να αντιστοιχούν με την διεργασία σας
- Ένα γουδί
- Ένα κηροπήγιο

Για να επιλέξετε το χρώμα του κεριού που θα χρειαστείτε, συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα :

Λευκό : Προστασία, καθαρισμός, μαγεία κατά την Πανσέληνο, αγνότητα, αθωότητα, αλήθεια, ειλικρίνια, μαντεία, διαλογισμός, ειρήνη, πραγματοποίηση στόχων, πνευματικότητα. Το λευκό περιέχει όλα τα χρώματα, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λευκό κερί σε περίπτωση που δεν έχετε κερί στο χρώμα που θέλετε (αρκεί να το "δηλώσετε" τί χρώμα θέλετε να αντικαταστήσει).

Κόκκινο : Νότος, προστασία, αντοχή, δύναμη, αίμα, πάθος, θάρρος, υγεία, Στοιχείο της Φωτιάς, σεξουαλικότητα, ευρωστία, ενέργεια, ενθουσιασμός, δύναμη της θέλησης, κατάκτηση, υπερνίκηση φόβων, η Ουσία της Ζωής, φέρνει κουράγιο σε δύσκολες περιόδους.


Μπλέ : Η Θεά, Δύση, Στοιχείο του Νερού, έμπνευση, αλήθεια, προφητικά όνειρα, προστασία, αλλαγή, ένστικτο, αφοσίωση, Σοφία, υπομονή, πνευματική θεραπεία, δικαιοσύνη, βαθιά συναισθήματα, ειρήνη, διαλογισμός, ψυχισμός.

Πράσινο : Βορράς, χρήματα, γονιμότητα, ανάπτυξη, επαγγελματικά, Στοιχείο της Γης, βοτανική μαγεία, τύχη, θεραπεία, ισορροπία, ευημερία, κουράγιο, μαγεία με την βοήθεια στοιχειακών της Φύσης (νεράϊδες, ξωτικά κτλ), αφθονία, γενναιοδωρία, ανανέωση, γάμος.

Κίτρινο : Ανατολή, Στοιχείο του Αέρα, νοημοσύνη, δημιουργικότητα, επικοινωνία, ταξίδια, μάθηση, αλλαγές, εμπιστοσύνη, αρμονία, μαντεία, γοητεία, φαντασία, δύναμη του Νου, άσκηση πειθούς.

Ροζ : Αγάπη, ειρήνη, θηλυκότητα, φιλία, τιμή (honour), ήθος, συναισθήματα, τρυφερότητα, συμφιλίωση, οικογένεια, στοργή, ρομαντισμός, πνευματική αφύπνιση.

Μωβ : Δύναμη, αξιοπρέπεια, πνευματική ανάπτυξη, διαλογισμός, διαίσθηση, φιλοδοξία, επικοινωνία με πνεύματα, επιχειρησιακή πρόοδος, θεραπεία σοβαρών ασθενειών, απόκρυφη σοφία και γνώση, επιτυχία, ιδεαλισμός, διώχνει την κακή ενέργεια.

Μαύρο : Απομάκρυνση κακών συνηθειών, αναγέννηση, νέα ξεκινήματα, απομακρύνει τις ενοχές, προστασία από κακή ενέργεια, σπάσιμο κατάρας, επικοινωνία με πνεύματα, απωθεί την μαύρη μαγεία και τις αρνητικές σκέψεις των άλλων.

Καφέ : Γή και Στοιχειακά της Γης, Εσωτερική Σοφία, Φύση, πρακτικά και οικονομικά ζητήματα, το Σπίτι, οι Γηραιοί, προστασία ηλικιωμένων και ζώων, γείωση। Χρησιμοποιείται συχνά για να κάνει μια σχέση σοβαρή και με δεσμεύσεις.

Γκρι : Συμβιβασμός, προσαρμογή, διαφύλαξη μυστικών, Ψυχική και Πνευματική προστασία, συνδυάζει τις ιδιότητες του λευκού και του μαύρου.

Πορτοκαλί : Αφθονία, γονιμότητα, υγεία, χαρά, ευτυχία, τύχη, φιλία, θέτει τα όρια μεταξύ εσάς και των άλλων, επιτυχία, ανάπτυξη.

Ασημένιο : Η Θεά, Η Σελήνη, προφητικά όνειρα, μαντικές ικανότητες, οράματα, διαίσθηση και διορατικότητα, απελευθερώνει τις εσωτερικές και κρυφές μας ικανότητες.

Χρυσο : Ο Θεός, Ο Ήλιος, απίστευτη επιτυχία, πλούτος, μακροζωϊα, πραγματοποίηση φιλοδοξιών, αυτοπεποίθηση, προσελκύει θετικές δονήσεις.

Αφού λοιπόν επιλέξουμε το κερί που αντιστοιχεί περισσότερο στην διεργασία μας, μένει τώρα να το ενεργοποιήσουμε μαγικά. Πάρτε τον αιχμηρό κρύσταλλό σας ή την αθάμη σας και χαράξτε πάνω στην επιφάνεια του κεριού σύμβολα και ευχές που έχουν να κάνουν με την επιθυμία σας (πχ. αν ζητάτε χρήματα μπορείτε να χαράξετε σύμβολα του ευρώ πάνω στο κερί ή ακόμα και το ποσό που θα θέλατε).
Αφού χαράξετε όλο τε κερί, πάρτε το αιθέριο έλαιο της επιλογής σας και ρίξτε σταγόνες σε όλη του την επιφάνεια. Αν θέλετε να προσελκύσετε κάτι, τότε με τα χέρια σας αλείψτε το κερί κρατώντας το με την βάση του προς τα εσάς, από την κορυφή προς την βάση (προς τα εσάς δηλαδή). Αν θέλετε να διώξετε κάτι, τότε αλείψτε το κερί αντίστροφα, από την βάση προς τα πάνω (δηλαδή μακριά από εσάς).

Αφού τελειώσετε με το έλαιο, ήρθε ώρα να το "ντύσετε" και με βότανα, τα οποία θα έχετε σπάσει καλά στο γουδί σας. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.
Ο πρώτος τρόπος είναι να απλώσετε στο τραπέζι σας την σκόνη βοτάνων και έτσι όπως θα είναι το κερί υγρό από το έλαιο, να το περάσετε κυλώντας το πάνω στα βότανα (όπως θα χρησιμοποιούσατε έναν πλάστη ζυμώματος). Έτσι τα βότανα θα κολλήσουν πάνω στο κερί και θα είναι ντυμένο με αυτά.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να ανοίξετε μια μεγαλούτσικη τρύπα στην βάση του κεριού και να ρίξετε μέσα στην τρύπα την σκόνη των βοτάνων και σταγόνες του αιθέριου ελαίου. Αφού γεμίσετε το κερί με το μείγμα, βουλώστε την τρύπα με λίγο κερί.

Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να προσέχουμε να βάλουμε το κερί να καεί σε μέρος ασφαλές, μιας και τα βότανα μπορεί να "ανάψουν" και να υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς (κάτι που εννοείται ΔΕΝ θέλουμε...)

Το μαγικό κερί σας είναι έτοιμο! Κρατήστε το στα δυό σας χέρια, ευχηθείτε αυτό που θέλετε να σας φέρει ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ και ανάψτε το. Σημαντικό είναι να το αφήσετε να καεί μέχρι να σβήσει μόνο του (να μην το σβήσετε εσείς δηλαδή). Τα υπολείμματα θάψτε τα σε χώμα ή πετάξτε τα στην θάλασσα.

Και επίσης ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Προσέξτε πολύ καλά τί θα ευχηθείτε και τον τρόπο που θα το ζητήσετε γιατί αυτό ακριβώς θα πάρετε.... ;-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου